Kleertjes voor FleurtjeMijn!


FleurtjeMijn wil heel graag naar buiten toe de tuin in. En kennis maken met alle dieren daar. Maar ze heeft nog geen kleertjes. Ze zei ik wil een spijkerbroek een truitje en..... kaplaarzen!
Ja kaplaarzen want zo zegt ze bij het verzorgen van de dieren daar horen kaplaarzen bij.


FleurtjeMijn is alvast begonnen met breien van haar spijkerbroek. Het is alleen wel erg lastig met zoveel pennen te breien.


Noe Noe wil je mij helpen met mijn spijkerbroek vroeg ze.
Tuurlijk wil ik haar helpen maar moet even nog iets afmaken op de computer. Hier heb je al vast een oude drie kwartier broek. Doe deze maar even voor zolang aan.


En daar zatten we dan met zijn tweeën in de tuin op een camping stoeltje.
Ik ben eerst begonnen om een truitje te breien voor haar zonder mouwen. Die spijkerbroek die kon wel even wachten,  ze kon die driekwart broek nog wel even een tijdje aan.


We hebben een paar dagen flink door gebreid en haar spijkerbroek is af en ik had nog een leuk kleurtje katoen gevonden. Daar wilde ze een truitje van met korte mouwtjes en met een koortje eraan. 
Nu is ze bezig met haar kaplaarsjes. Ik help haar wel een beetje hier en daar.


Tadááá ze is helemaal blij met haar mooie kaplaarsjes. Ze kan niet wachten om de tuin in te gaan.


Kijk zegt FleurtjeMijn dit is de vijver.
Er ligt veel kroost op. Dat gaan we nog een keer eruit halen.


FleurtjeMijn rende gelijk naar de kipjes toe. Ze is héél nieuwsgierig of er al kuikentjes zijn. Kleine kip zit op 6 eitjes te broeden.


Ze zei dat kleine kip het warm had en ze vroeg mij of ik een kom water voor haar neer wilde zetten. Kom maar water drinken kleine kip zei FleurtjeMijn.


Fleurtjemijn kwam ook Roos tegen in de tuin. Hihihihi hallo Roos vindt
je mijn kaplaarzen ook zo mooi zei FleurtjeMijn.


Roos ging even gezellig bij FleurtjeMijn liggen. 


Kijk zegt FleurtjeMijn hier woont meneer of mevrouw egel. Noenoe heeft de egel vorig jaar gevonden toen het al koud was. Egels horen dan in winterslaap te gaan maar deze was nog veelste licht in gewicht.

 

FleurtjeMijn kwam verder op ook Wies nog tegen in de tuin. Wies speelt ook wel eens met mij.

Poehhhpoe......wat ben ik moe zeg zegt FleurtjeMijn. Maar er zijn zoveel leuke plekjes in de tuin om even uit te rusten. Volgende keer laat ik jullie nog de konijnen zien. Doei groetjes en een heel fijn weekend alvast!

Reacties

  1. Hey FleurtjeMijn, RoosjeMijn hier. Wat een leuke kleren heb je gemaakt en gekregen. Bert stoer. Helemaal met je mooie kaplaarzen! Die heb je wel nodig in die mooie tuin met al die beesten. Wat zijn het er veel! Ik vind het helemaal te gek dat wij vriendinnen zijn. Jammer dat je zover weg woont. Misschien kunnen we eens afspreken halverwege en een leuke boswandeling maken ofzo. Dikke kus van RoosjeMijn en een heel fijn weekend met NoeNoe en de beestenboel! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kleren heb je samen met NoeNoe gemaakt, echt geweldig. Ja in de tuin kun je allerlei avonturen beleven :) Groetjes van Julia en de andere poppen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Kaplaarsjes voor mijn vriendinnetje Roosjemijn.

Onbekende rups